Wraps med feta

4 personer

2 stk. aubergine

4 stk. klase tomat

1 bunt vårløk

3 båt hvitløk

½ dl ekstra virgin olivenolje

1 ss hvitvinseddik

3 ss frisk basilikum

3 ss frisk timian

nykvernet salt og pepper

100 g fetaost

4 stk. hvetetortilla

Kutt auberginene langsetter og tomatene i skiver, ca 1 cm tykke.

Kutt vårløken i mindre biter og finhakk hvitløksbåtene.

Bland sammen olivenolje og hvitvinseddik og hell det over grønnsakene og rør det godt inn.

Stek grønnsakene i flere omganger ved middelsvarme, til de er møre. Tilsett nykvernet pepper og salt mens grønnsakene steker.

Varm tortillas etter anvisningen på pakken.

Fordel grønnsakene i de fire tortillanene med oppskåret fetaost og friske krydderurter.

Tips: Pakk de inn i aluminiumsfolie og server de lune på piknik.

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!