Fremgangsmåte:

Rør sammen kjøttdeig, salt og krydder. Form deigen til 4 pølser. Stikk gjerne en grillpinne av tre på langs inn i hver pølse. Brun dem i varm panne, og etterstek 3-4 minutter på svakere varme. I mellomtiden varmer du pitabrødene og skjærer løk i skiver. Legg kebaben i pitabrødet sammen med salat, løkringer og tzatziki.

Ingredienser:

(2 personer)

250 g kjøttdeig

0,50 ts salt

2 ts paprikapulver

0,50 ts malt kanel

1 ts garam masala

2 ss smør/olje

4 stk pitabrød

4 stk salatblader

0,50 stk løk

4 ss tzatziki eller yoghurt

Oppskriften er hentet fra matprat.no

KEBAB MED STIL: Så lekkert kan det bli! © Foto: Morten Brun/matprat.no

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!