400 g røkt skinke

300 g pasta penne

1 stk. purre

2 båt finhakket hvitløk

12 stk. soltørkede tomater

1 ts olje til steking

½ ts salt

½ ts pepper

2 stk. egg

1 ss revet parmesan

Kok pastaen som anvist på pakken. Vask purren og del den i ringer. Del de soltørkede tomatene og røkt skinke i tynne strimler.

Stek purre, hvitløk, soltørkede tomater og skinke i litt olje. Tilsett den kokte pastaen og rør det hele godt sammen.

Pisk egget og rør det inn i pastablandingen. La egget stivne litt i pastaen og dryss over parmesanost.

Serveres med en frisk grønn salat og grovt brød.

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!