Ingredienser

Porsjoner 4

150 g reker uten skall

400 g laksefilet uten skinn og bein

400 g grovhakkede hermetiske tomater

200 g mascarpone ost

1/2 ss sukker

2 ss Noilly Prat eller tørr hvitvin

1 ss frisk finhakket dill

2 tomater

salt og pepper

350 g tagliatelle

Skjær laksefileten i biter, ca 2 cm store

Sil væsken fra de hermetiske tomatene.

Smelt mascarponeosten ved svak varme.

Tilsett de avsilte tomatene, sukkeret og vinen. Bland godt og la det hele surre ved svak varme i 3 minutter. Tilsett laksen.

Fjern kjernene i de friske tomatene og del kjøttet i terninger.

Ta pannen vekk fra varmen og tilsett tomatterningene og dillen.

Smak til med salt og pepper.

Kok pasta etter anvisning på pakken.

Sil av vannet og bland pastaen med sausen. Bland inn rekene og server straks.

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!