Fremgangsmåte:

Skrell gulrøtter og pastinakk og skjær i skiver. Bryt brokkoli og blomkål i reale buketter. Kok opp buljong i en kjele. Legg i grønnsakene og la dem koke under lokk i ca. 10 minutter. Strimle selleri og ha den i kjelen sammen med erter. La alt koke 3 minutter til og så bli skikkelig gjennomvarmt. Hell melk i suppen og smak til med salt og pepper. Rør inn maisennajevningen og la det koke sammen et minutt. Servér den gode suppen med godt, grovt brød til.

Ingredienser:

3 stk. gulrot

1 stk. liten pastinakk

1 stk. liten blomkål

250 g brokkoli

1 l grønnsaksbuljong (utblandet)

3 stilk stilkselleri (stangselleri)

2 dl frosne erter

2 dl lettmelk

1 ts salt

nykvernet hvit pepper

2 ss lys maisennajevner

Oppskriften er hentet fra frukt.no

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!