Bruk benfrie biter med lyr eller hyse. Behold skinnet på. Dekk den til med havsalt på skinnet,

og bak den på et fat som tåler varme i ovnen på 200 °C til den er ferdig. Det tar ca 10 minutter. Dra av skinnet og saltet og legg en skje med salsa oppå.

Soppsalsa

100 g finhakket flatpersille

2 dl frisk olivenolje

2 kokte egg

2 ss rødvinseddik

1 ss dijon sennep

100 g stekt skogsopp i biter

50 g loff i terninger

grov, sort pepper og salt

Kutt alt opp i biter og bland det sammen. Smak til etter en time og la det trekke videre. Denne

salsaen er holdbar i ca 2 dager på kjøkkenbenken under plast. Settes den kaldt, blir den for tykk.

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!