Tomatsuppe med kjøttdeig

Porsjoner 4

400 g kjøttdeig eller karbonadedeig

2 ss margarin eller olje til steking

1 pose tomatsuppe

1 boks hakkede hermetiske tomater

1 båt finhakket hvitløk

200 g pastaskruer , gjerne fullkorn

1. Lag tomatsuppen som anvist på pakken. Kok pastaen.

2. Stek kjøttdeigen sammen med finahkket hvitløk på sterk varme. Ha over tomatene og rør det sammen.

3. Tilsett kjøttdeigen og den ferdigkokte pastaen i tomatsuppen.

PSST: Du kan også benytte tacorester i suppa som ekstra ingredienser. Husk at du kan velge blant mange forskjellige varianter av tomatsuppe.

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!