Lammekoteletter med sopp- og løkstuing

Personer 4

Ingredienser

8 stk. lammekotelett

1 ts salt

1 ts pepper

2 ss margarin eller olje til steking

Sopp- og løkstuing:

200 g sopp

1 stk. løk

1 ss margarin eller olje til steking

2 dl crème fraîche

2 ts tørket dill

1 ts sitronsaft

½ ts salt

½ ts pepper

Krydre kotelettene og stek dem på sterk varme i 2 minutter på hver side. Senk temperaturen og etterstek de i ca. 4 minutter.

Rens og del sopp og løk i båter. Smelt litt margarin i en panne og fres sopp og løk til løken er myk og har fått litt farge. Hell over creme fraiche og la det surre i ca. 5 minutter. Smak til med dill, sitronsaft, salt og pepper.

Server kotelettene med nykokte poterer, sopp- og løkstuingen, kokte høstgrønnsaker og tyttebær.

Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!