Pasta med kjøttdeig og tomatsalsa

Ingredienser

400 g kjøttdeig

400 g pasta

4 ss lettrømme

Tomatsalsa:

½ stk. løk

3 stk. tomat

2 ss friske urter (feks; rosmarin, basilikum, timian) (kan også bruke tørkede urter)

2 ss balsamicoeddik

2 ss olivenolje

½ ts salt

¼ ts pepper

Slik gjør du:

1. Stek kjøttdeigen for seg selv. Kok pastaen.

2. Hakk løk og skjær tomatene i små biter. Tilsett finhakkede friske krydderurter. Bland alt sammen med balsamicoeddik, olivenolje og smak til med salt og pepper.

3. Legg pasta på en tallerken, ha over kjøttdeigen. Hell over litt rømme og legg tomatsalsaen på toppen.

Matretten er fra Matprat.no

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!