Middagsforslaget

Pasta med kjøttdeig og tomatsalsa

En pastarett med kjøttdeig og tomatsaus er ofte redningen på hverdagen. I denne retten spanderer vi en dasj rømme og friske tomater.

Pasta og kjøttdeig redder deg ut av tidsklemma!
Pasta og kjøttdeig redder deg ut av tidsklemma! Foto: Foto: Matprat.no
Sist oppdatert

Pasta med kjøttdeig og tomatsalsa

Ingredienser

400 g kjøttdeig

400 g pasta

4 ss lettrømme

Tomatsalsa:

½ stk. løk

3 stk. tomat

2 ss friske urter (feks; rosmarin, basilikum, timian) (kan også bruke tørkede urter)

2 ss balsamicoeddik

2 ss olivenolje

½ ts salt

¼ ts pepper

Slik gjør du:

1. Stek kjøttdeigen for seg selv. Kok pastaen.

2. Hakk løk og skjær tomatene i små biter. Tilsett finhakkede friske krydderurter. Bland alt sammen med balsamicoeddik, olivenolje og smak til med salt og pepper.

3. Legg pasta på en tallerken, ha over kjøttdeigen. Hell over litt rømme og legg tomatsalsaen på toppen.

Matretten er fra Matprat.no

Denne saken ble første gang publisert 25/08 2008, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også