Pasta med kylling

Hvorfor ikke lage en pastarett med kylling og litt chili?

Pasta med kylling er raskt og enkelt å lage!
Publisert Sist oppdatert
Chili setter en ekstra spiss på maten, men husk å fjerne frøene før du putter den i maten.

Pasta med kylling i kremet chilisaus

(4 porsjoner)

Ingredienser:

600 g strimlet kyllingkjøtt, eller en filét per porsjon

2 stk løk

2 fd hvitløk

3 ss olivenolje

1,50 stk paprika

0,50 stk rød chili (kan sløyfes)

1 ss chilisaus

2 dl crème fraîche, ev litt melk hvis sausen blir for tykk

Pasta

Salt

Pepper

Fremgangsmåte:

1. Kok pasta etter anvisning på pakken.

2. Stek finhakket løk og finhakket hvitløk i olje til løken er blank.

3. Tilsett strimlet kyllingkjøtt, paprika i strimler og evt. fin hakket chili.

4. Stek til kyllingkjøttet har skiftet farge.

5. Tilsett chilisaus og crème fraiche, kok opp og la trekke til kyllingkjøttet er gjennomkokt, 6-8 min.

6. Smak til med salt og pepper. Blir sausen for tykk, spe med litt melk.

7. Hell kyllingsausen over pasta og server med en grønn salat.

Velbekomme!