Pasta med kylling
Hvorfor ikke lage en pastarett med kylling og litt chili?


Pasta med kylling i kremet chilisaus
(4 porsjoner)
Ingredienser:
600 g strimlet kyllingkjøtt, eller en filét per porsjon
2 stk løk
2 fd hvitløk
3 ss olivenolje
1,50 stk paprika
0,50 stk rød chili (kan sløyfes)
1 ss chilisaus
2 dl crème fraîche, ev litt melk hvis sausen blir for tykk
Pasta
Salt
Pepper
Fremgangsmåte:
1. Kok pasta etter anvisning på pakken.
2. Stek finhakket løk og finhakket hvitløk i olje til løken er blank.
3. Tilsett strimlet kyllingkjøtt, paprika i strimler og evt. fin hakket chili.
4. Stek til kyllingkjøttet har skiftet farge.
5. Tilsett chilisaus og crème fraiche, kok opp og la trekke til kyllingkjøttet er gjennomkokt, 6-8 min.
6. Smak til med salt og pepper. Blir sausen for tykk, spe med litt melk.
7. Hell kyllingsausen over pasta og server med en grønn salat.
Velbekomme!