Det finnes noen ting man bare gjør på pur F. Også på kjøkkenet.

Å fritere bacon er en sånn sak. Dette må du gjøre før det blir ulovlig. Når du er lei av å steke det i ovnen, altså.

Hvor galt kan det gå, liksom?

Jo, det kan brenne seg. Såklart.

Og det gjorde det da også.

Men, etter noen runder i frityren fant vi ut at 90 sekunder er det baconkula trenger for å bli helt perfekt.

Og jaggu: Dette er så syndig og digg som mat kan bli. En guilty pleasure, om du vil. Som innbakt ost.

Det verserer historier om friterte Snickers og Mars. Det høres ikke spesielt fristende ut, synes jeg.

Men, hør på denne: Pakk litt ost inn i kjøttdeig, surr rundt med bacon. Senk det forsiktig ned i kokende olje.

Vent 90 sekunder.

Nå: Tid for nytelse av det helt spesielle slaget.

Det er ikke elegant mat. Og det er like greit om helsemyndighetene aldri får vite om det. Du kunne risikere at de ekskluderer deg fra offentlige helsetjenester om de får snusen i at det er dette du putter i deg.

Om det er godt?

Like godt som det er crazy.

Ta en titt på videoen, så vet du hva du skal lage når du har lyst på noe gøy, godt og

Erik Hannemann

Fritert bacon

Og det smaker like godt som det høres ut.

Ingredienser:

4 skiver bacon

100 g kjøttdeig

50 g chevre

olje til fritering

Høyde (px): Bredde (px):

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!