Bacon fritert

Jo, du pakker inn kjøttet i bacon og...

Liker du bacon vil du elske denne.

Sist oppdatert

Det finnes noen ting man bare gjør på pur F. Også på kjøkkenet.

Å fritere bacon er en sånn sak. Dette må du gjøre før det blir ulovlig. Når du er lei av å steke det i ovnen, altså.

Hvor galt kan det gå, liksom?

Jo, det kan brenne seg. Såklart.

Og det gjorde det da også.

Men, etter noen runder i frityren fant vi ut at 90 sekunder er det baconkula trenger for å bli helt perfekt.

Og jaggu: Dette er så syndig og digg som mat kan bli. En guilty pleasure, om du vil. Som innbakt ost.

Det verserer historier om friterte Snickers og Mars. Det høres ikke spesielt fristende ut, synes jeg.

Men, hør på denne: Pakk litt ost inn i kjøttdeig, surr rundt med bacon. Senk det forsiktig ned i kokende olje.

Vent 90 sekunder.

Nå: Tid for nytelse av det helt spesielle slaget.

Det er ikke elegant mat. Og det er like greit om helsemyndighetene aldri får vite om det. Du kunne risikere at de ekskluderer deg fra offentlige helsetjenester om de får snusen i at det er dette du putter i deg.

Om det er godt?

Like godt som det er crazy.

Ta en titt på videoen, så vet du hva du skal lage når du har lyst på noe gøy, godt og

Denne saken ble første gang publisert 03/11 2015, og sist oppdatert 26/06 2017.

Les også