Mange av oss elsker å legge saftige pølser på grillen på sommeren, og ikke et ondt ord om kombinasjonen pølser og grill. Til det er den alt for god!

Når du vil ha litt variasjon i grillmaten, er det rett og slett genialt å lage små porsjonsposer av matpapir og aluminiumsfolie som du fyller med grønnsaker og fisk - akkurat som vi har gjort her. Folieposen gjør at all saften forblir i pakken og du får saftig fisk og smakfulle grønnsaker! Og - grillen din er akkurat like ren etter endt grilling som den var da du startet!

Har du prøvd å grille salat noen gang? Da kokkene på den nå nedlagte, men fremdeles sagnomsuste restauranten El Bulli lagde salat, tok de gjerne fram grillen. Så kjenner du at gourmetgenene rister i deg, er det bare å følge deres eksempel.

Og når du først er i gang med grillingen, kan du legge på et stykke chèvre også. Serverer du den med vannmelon får du en aldri så liten gastronomisk opplevelse!

Fyr opp grillen med kull eller gass, og se frem mot nye store grillopplevelser i sommer!

Øystein Westlie

Fiskepose til grillen

Å legge grønnsaker og fisk sammen på grillen er en genial måte å lage supersunn og enkel middag på!

Til 4 porsjoner:

1 ss olivenolje

2 stk gulrøtter

250 g laksefilet

250 g torskefilet

0,5 ts salt og nykvernet pepper

0,5 stk squash

4 stk soltørkede tomater i olje

0,25 stk purreløk

Høyde (px): Bredde (px):

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!