17-maikaken!

17-maikaken!

Alltid fest med en kremkake! Denne kan vi takke konditor Hans Robert Brunn for.

Publisert Oppdatert

Tidsforbruk: 20 - 40 min Vanskelighetsgrad: middels

Ingredienser: Sukkerbrød: 5 stk. egg 150 g sukker 150 g hvetemel 1 ts bakepulver 6-8 dl pisket fløte, alt ettersom hvor mye krem du ønsker. Frukt til pynt: 6 stk. jordbær 2 ss blåbær 15 stk. bringebær 2 skive frisk ananas skåret i to 1 pk physalis

Fremgangsmåte: Visp egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt mel og bakepulver og bland alt forsiktig med en slikkepott. Hell røren i smurt form og stek kaken. Sammen med kremen inni kan du godt bruke syltetøy kombinert med friske frukter og bær. Her er det godt med krem både inni og oppå. Kaken er pyntet med halve jordbær, ananasskiver, bringebær og blåbær sammen med physalis, som er en dekorativ og lekker frukt å bruke til kaker.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag