Sjokoladekaker:
Seks gode og enkle sjokoladekaker
Disse kakene kommer gjestene til å elske.
Sjokolade kommer i utallige former og fasonger. Fra små konfekt til store sjokoladekaker.
Vi har samlet et knippe deilige kaker, lapper og pletter. Det eneste de har til felles er at hovedingrediensen er noe av det beste vi det. Nemlig sjokolade.
Når du serverer disse lekre godbitene skal du ikke bli overrasket om noen ber deg om å få litt mer.
Les også:
Sjokoladekake med appelsinkrem
Denne sjokoladekaka blir saftig og sterk
Middagsoppskriftene for hele uka
Her kan du søke blant 5. 000 oppskrifter!
Sufflé med sjokolade og mokka
Denne er det verdt å vente på. Det er bedre at gjestene venter på suffleen enn omvendt.
Se hele oppskriftenTil 8 porsjoner
3.5 dl Melk
1 ss Kaffe
1.25 dl Sukker
4 stk Egg
2 stk Eggehvite
0.75 dl Hvetemel
100 g Sjokolade
2 dl Kremfløte
1 dl Melk
1.5 dl Brunt sukker
1 ts Vaniljesukker
1 ts Kaffe
100 g Sjokolade, mørk
Sjokoladelapper med sirupssaus
Små, tykke pannekaker med en søt sjokoladesaus kan friste enhver slikkmunn.
Se hele oppskriftenIngredienser:
3 dl Hvetemel
0.5 ts Bakepulver
1 ss Kakao
1 ts Vaniljesukker
2 ss Brunt sukker
3 dl Melk
2 stk Egg
100 g Sjokolade, mørk
3 ss Smør, til steking
Blåbær
150 g Sjokolade, mørk
1.25 dl Lønnesirup
0.75 dl Kremfløte
Sprø sjokoladepletter
Disse smaker utrolig godt til ettermiddagskaffen. Bak noen ekstra og gi bort til en god venn!
Se hele oppskriftenIngredienser:
5 dl Hvetemel
1.25 dl Kakao
1 ts Hjortetakksalt
250 g Smør
1.25 dl Sukker
1.25 dl Brunt sukker
2 ts Vaniljesukker
2 stk Egg
200 g Sjokolade
2 dl Hasselnøtter
Sjokoladesnitter med kokos
Lager du ekstra små snitter, kan de serveres som konfekt til kaffen.
Se hele oppskriftenIngredienser:
4.5 dl Hvetemel
1 ts Bakepulver
1 ss Kakao
1 ts Vaniljesukker
2.5 dl Kokosmasse
1.75 dl Brunt sukker
1.5 dl Valnøtter
190 g Smør
1 ss Sirup
200 g Sjokolade, mørk
60 g Smør
Sjokolademoussekake
Det er ekstra lekkert å lage porsjonskaker, men det selvsagt også bra å lage en stor kake som deles i seks.
Se hele oppskriftenTil 6 porsjoner
1 pl Gelatin
2 ss Vann
100 g Sjokolade, mørk
2 stk Egg
1.5 dl Kremfløte
400 g Formkakemiks
400 g Sjokoladeformkakemiks
2 dl Kremfløte
200 g Sjokolade
Ingredienser:
2.5 dl Vann
75 g Smør
2.5 dl Hvetemel
1 ss Kakao
3 stk Egg
3 dl Kremfløte
50 g Sjokolade
200 g Sjokolade, mørk
1.5 dl Kremfløte
Denne saken ble første gang publisert 23/10 2012, og sist oppdatert 26/06 2017.