Oppskrift på Sarah Bernhard

Kaker fra Sarah Bernhard

Her er oppskriften på de populære kakene!

Deilig dessert: Her har du oppskriften på de deilige kakene Sarah Bernhard.

Deilig dessert: Her har du oppskriften på de deilige kakene Sarah Bernhard. Foto: Foto: Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt /Alf Børjesson

Publisert Oppdatert

Det var visstnok en dansk baker som var så begeistret for den franske skuespillerinnen at han døpte yndlingskakene sine etter henne. Skuespillerinnens navn var stavet Sarah Bernhardt, men T'n ser ikke ut til å ha tålt tidens tann.

Hun døde i 1923 etter å levd et spennende og utsvevende liv. Og så fikk hun altså noen nydelige kaker oppkalt etter seg. Her har du oppskriften!

Se også: Oppskrift på kalkun

Se også: Nyttårsmenyen

Alf Børjesson

Sarah Bernhard

Dette er de klassiske, uimotståelige kakene som alle elsker...

Se hele oppskriften

Til 1 porsjon

500 g Kransekakemasse

330 ml Kremfløte

150 g Kokesjokolade, lys

100 g Sjokolade

4 ss Delfiafett

250 g Sukker

250 g Mandel

4 stk Eggehvite

2 ts Hvetemel

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning