Dette er en av de beste browniesoppskriftene jeg har prøvd meg på. Kunsten når du steker brownies er å få den sprø utenpå og med en deilig myk kjerne.

Når du skal servere denne kaken, med den varme sjokoladesausen, synes jeg at du skal koste på deg en god vaniljeis også.

Oppskriften er levert av bloggeren Fru Timian.

Vil du ha gode oppskrifter i innboksen din hver fredag? Klikk her.

Les også:

Bland sjokolade og bløtkake

Slik lager du kakekuler på pinne

Handle for 500 kroner og få sju supre middager

Her kan du søke blant 5. 000 oppskrifter!

Øystein Westlie

Myk brownies med is og varm sjokoladesaus

Kunsten når du steker brownies er å få den sprø utenpå og med en deilig myk kjerne.

Ingredienser:

200 g sjokolade, mørk

200 g smør

300 g sukker

4 stk egg

125 g hvetemel

1 ts vaniljesukker

30 g sjokolade- hvit

Varm sjokoladesaus

2 dl kremfløte

3 ss sirup

0,5 ss honning

300 g sjokolade, mørk

Høyde (px): Bredde (px):
Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!