Kort sagt:

+ Mye kjøtt

+ Frisk og god smak

+ God løksmak


- Lufthull

Les hele saken

Smak: 4

Dette er smakskriteriet

Det er noen lufthull i denne servelaten, her har de ikke vært nøye nok med stoppingen. Men smaken er frisk og god, overraskende bra. En god løksmak er positivt. Synd med de lufthullene, ellers hadde denne vært bortimot perfekt.

Ernæring: 4

Dette er kriteriet for ernæring.

Nordfjord servelat har høyest innhold av kjøtt og er blant de høyeste på protein. Moderat innhold av fett, mettet fett og salt, sammenlignet med flere av de andre servelatene i testen. Et godt valg!

Spesifikasjoner

Produsent Nordfjord Kjøtt AS
Pris 9,90
Ingredienser Svinekjøtt og storfekjøtt (61%), vann, småflesk, potetmel, melkeprotein, melkesukker, salt, løk, pepper og ingefær. Konserveringsmiddel: Natriumnitritt. Surhetsregulerende middel: Natriumlaktat og natrium di-acetat.
Næringsinnhold Energi: 205 kcal/857 kJ, Protein: 11 g, Karbohydrater: 6 g, hvorav sukkerarter: 0,3 g, Fett: 15 g, Herav mettede fettsyrer: 5,8 g, Kostfiber: 0,1 g, Salt: 1,8 g.
Kilopris 99.0

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!