- Jeg får ikke spist nok fisk, hører jeg ofte.

Nå har du ingen unnskyldning lenger. Denne er oppskriften på torsk er superenkel og kan varieres i det uendelige.

Oppskriften er et såkalt "one pot wonder" - alt i en gryte, det vil si stekepanne i dette tilfellet.

Fenikkel kan byttes med gulrøtter, poteter med sellerirot og så videre.

Koketeknikken som brukes i oppskriften gjør det enkelt å lage all slags fisk. Sjekk ut videoen!

Les også: Laks på 15 minutter

Oppskriften kan du printe ut (trykk på printeikonet nedenfor).

Erik Hannemann

Torsk i panne med fløtesaus

Torsk går raskt å lage. Når du skjærer opp potetene i tynne skiver før de kokes, går det også fort. I denne retten finner du også noen deilige, røde pepperkorn. Frykt ikke! Rosépepper er ikke sterke...

Til 4 porsjoner:

2 stk torskefilet

4 stk poteter

1 stk fennikel

1 stk rødløk

1,5 dl kremfløte

1 dl vann

1 ss rosépepper

olje til pensling

Høyde (px): Bredde (px):

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!