Oppskrift på torsk

Torsk i stekepanna

Denne torskemiddagen er klar på et kvarter. Ja, det er med fløtesaus.

Sist oppdatert

- Jeg får ikke spist nok fisk, hører jeg ofte.

Nå har du ingen unnskyldning lenger. Denne er oppskriften på torsk er superenkel og kan varieres i det uendelige.

Oppskriften er et såkalt "one pot wonder" - alt i en gryte, det vil si stekepanne i dette tilfellet.

Fenikkel kan byttes med gulrøtter, poteter med sellerirot og så videre.

Koketeknikken som brukes i oppskriften gjør det enkelt å lage all slags fisk. Sjekk ut videoen!

Les også: Laks på 15 minutter

Oppskriften kan du printe ut (trykk på printeikonet nedenfor).

Erik Hannemann

Torsk i panne med fløtesaus

Torsk går raskt å lage. Når du skjærer opp potetene i tynne skiver før de kokes, går det også fort. I denne retten finner du også noen deilige, røde pepperkorn. Frykt ikke! Rosépepper er ikke sterke...

Se hele oppskriften

Til 4 porsjoner

2 stk Torskefilet

4 stk Poteter

1 stk Fennikel

1 stk Rødløk

1.5 dl Kremfløte

1 dl Vann

1 ss Rosépepper

Olje til pensling

Denne saken ble første gang publisert 30/03 2009, og sist oppdatert 26/06 2017.

Les også