Kai Shun

Testens vinner.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Etterlater ingen smuler.

+ Skjærer plettfrie skiver.

+ Glir lett gjennom brødet.

+ Trenger ikke å bruke makt.

- Skaftet kunne ha vært 1 cm lengre.

– Denne kniven er nøye gjennomført helt ut i detaljene. Jeg har aldri sett på maken. Jeg tar tilbake alt jeg har sagt om hvilken brødkniv jeg synes er best. Denne kan ikke måle seg med noe annet, sier Smeby.

Kniven ser ikke skarp ut, men glir gjennom brødene på en elegant måte.

– Den etterlater seg ingen smuler og skjærer et pent snitt. Du kan lett skjære syltynne brødskiver med denne kniven helt uten problem, sier Valand.

Design

Fin overgang fra skaftet til knivbladet, noe som hindrer at matrester kan sette seg fast. Ellers elegant kniv med røft design.

Knivblad

Uslåelig. Det bølgete knivbladet glir enkelt gjennom brødene uten å etterlate seg smuler.

Vekt

God tyngde, men det hadde ikke skadet om den veide litt mer.

Lengde og bredde

Bredden på knivbladet er fint, men det kunne ha vært litt lengre. Likevel er ikke det så nøye når kniven fungerer så godt.

Grep

Godt grep. Kniven passer fint å hånda og er deilig å holde i.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 1899
Materiale Rustfritt stål
Lengde 23 cm.
Forhandlere: Rafens, Tilbords, skarpekniver.com, bakerenogkokken.no, elektrosenter.no

Konklusjon

Det råeste vi har sett!

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning