Good Grips Garlic Press

Veganmisjonens favoritt er også testvinneren.

Publisert Oppdatert

Veganmisjonens Jane Johansen syns Oxo-presseren er testens vinner.

- Denne kunne jeg tenkt meg å bruke i det daglige, sier hun.

Presseren får gjennom mye av hvitløkfeddet gjennom pressen og hvitløken blir fint presset. I tillegg er den lett å rengjøre.

- Den har sånne knotter som, når man skal rengjøre den, trykker på motsatt side av der restene er, og dermed trykker de ut av hullene, sier Johansen.

Marit Røttingsnes Westlie fra Fru Timian er også fornøyd med denne pressen.

- Den er stødig og god å holde i. Føles fast og fin i hånden, sier hun.

Oxo er blant annet tilgjengelig på Jernia.

Effektivitet

Den skviser ut veldig bra med hvitløksmasse. Det som blir igjen av rester er tørt. Presser mye av feddet gjennom pressen og hvitløken blir fint presset.

Rengjøring

Veldig enkel å rengjøre. Rensker raskt ut restene med en kniv. Du kan presse den bakvendt for å løsne restene som ligger igjen i pressen. Forholdsvis god plass for å få fingrene ned i pressen for å få løs restene.

Design og utforming

Kjennes god i hånda. Fint grep. Stødig og god å holde i. Føles fast og fin i hånden.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning