Georg Jensen

Tung å bruke og tykke skiver.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Bar byggekvalitet

- Vondt skaft

- Tung å bruke

En litt gedigen ostehøvel med glatt og tungt skaft. Det gir et litt glatt grep med dårlig balanse. I tillegg blir det mye fingermerker. Litt tungt å skjære brunosten, det samme på gulosten, og her lugger det i tillegg.

Tung og vanskelig på den myke osten også, samtidig som skiven krøller seg.

Ganske pene skiver av brunosten, men alt for tykke. Det samme på gulosten og den myke varianten: Pene, men i overkant tykke skiver. På den myke drar høvelen biter av osten.

Suveren byggekvalitet Alt i polert, rustfritt stål, massivt skaft. Denne varer evig.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag