Vin på tilbud i januar

Vin på tilbud i januar

Her er kuppene du må få med deg i januar.

HOLDER STENGT: Vinmonopolet holder stengt julaften, 2. juledag og nyttårsaften.

HOLDER STENGT: Vinmonopolet holder stengt julaften, 2. juledag og nyttårsaften. Foto: Foto: Colourbox

Publisert Oppdatert

Her er vinene som er på tilbud i januar. Det kan komme godt med i måned som ikke kjennetegnes av proppfulle lommebøker og økonomiske utskeielser.

Alle vinene er på bestillingsutvalget. For alle som ikke vet det: Det er enkelt å bestille vinene til dit eget pol - og det koster heller ikke noe - og du kan betale det i butikken på vanlig vis. Kopier varenummeret, søk det opp på Vinmonopolet og bestill (du må lage deg en profil, men det er fort gjort).

Vil du være sikker på å få med disse sakene kan du melde på deg på Facebook-siden Vintips (bare trykk på liker-symbolet!)

Det var mange viner som var satt ned i pris denne måneden, men her finner du et utvalg. Nedenfor finner du alle røde og hvite viner som er satt ned mer enn 20 prosent og som ikke koster mer enn 150 kroner:

Husk at mange at de heiteste objektene ofte selges ut raskt. Da er det lurt å sjekke tidligere prisjusteringer for å få noen gode tips. Som regel er det bare viner som er i medielyset akkurat nå det er vanskeligst å få tak i.

For alle som er interessert tok jeg med en sherry. Denne sherryen lages av den anerkjente og sprelske produsenten Lustau. Han er kjent for å lage opprørske sherry-varianter (hvor det rigide reglementet ignoreres når de skal lage egne spesialprodukter). Jeg tok en sjanse og bestilte meg en!

Her får du hele lista over alle viner på tilbud i januar.

Få med deg alt! Følg Klikk Mat på Facebook.

Vil du ha gode oppskrifter i postkassa di hver fredag? Klikk her.

 

Les også:

Pannekaker med ny topp

Slik baker du laks i ovnen

Slik lager du perfekte muffins

Oreokake blir godt på denne måten

Her kan du søke blant 4000 oppskrifter!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning