Her er vinene som er på tilbud i januar. Det kan komme godt med i måned som ikke kjennetegnes av proppfulle lommebøker og økonomiske utskeielser.

Alle vinene er på bestillingsutvalget. For alle som ikke vet det: Det er enkelt å bestille vinene til dit eget pol - og det koster heller ikke noe - og du kan betale det i butikken på vanlig vis. Kopier varenummeret, søk det opp på Vinmonopolet og bestill (du må lage deg en profil, men det er fort gjort).

Vil du være sikker på å få med disse sakene kan du melde på deg på Facebook-siden Vintips (bare trykk på liker-symbolet!)

Det var mange viner som var satt ned i pris denne måneden, men her finner du et utvalg. Nedenfor finner du alle røde og hvite viner som er satt ned mer enn 20 prosent og som ikke koster mer enn 150 kroner:

Husk at mange at de heiteste objektene ofte selges ut raskt. Da er det lurt å sjekke tidligere prisjusteringer for å få noen gode tips. Som regel er det bare viner som er i medielyset akkurat nå det er vanskeligst å få tak i.

For alle som er interessert tok jeg med en sherry. Denne sherryen lages av den anerkjente og sprelske produsenten Lustau. Han er kjent for å lage opprørske sherry-varianter (hvor det rigide reglementet ignoreres når de skal lage egne spesialprodukter). Jeg tok en sjanse og bestilte meg en!

Her får du hele lista over alle viner på tilbud i januar.

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!