Test av rosévin

Ackerman Laurance Cabernet d’Anjou 2007

Halvtørr og middels frisk rosévin fra Frankrike. Passer til skalldyr eller lyst kjøtt.

Ackerman Laurance Cabernet d¿Anjou 2007.

Ackerman Laurance Cabernet d¿Anjou 2007. Foto: Foto: Petter Berg/HM Foto

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Ackerman Laurance Cabernet d¿Anjou 2007.

Ackerman Laurance Cabernet d¿Anjou 2007. Foto: Foto: Petter Berg/HM Foto

Varenummer: 6722

Flaskestørrelse: 75 cl

Varetype: Rosévin

Utvalg: Grunnsortiment

Land/distrikt: Frankrike/Loire

Råstoff: Cabernet Franc, Cabernet Suvignon (menge ikke oppgitt)

Alkohol: 11,5 %

Spesifikasjoner

Produsent Ackerman Laurance
Pris 104,90

Konklusjon

Lakserosa på farve. Dufter gress, paprika og røde bær. Noe urtepreg på nesen. Halvtørr med lite fylde og middels syre. Noe preg av overmoden og søtlig frukt.

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning