Test av rød pappvin

Robertson Cabernet Sauvignon 2012

Syrlig frukt og noe ubalansert

Test: Vi har testet rød pappvin
Test: Vi har testet rød pappvin Foto: Foto: Øivind Lie
Sist oppdatert

Duft av mørke røde bær,lett floral med noe krydder, hint av eukalyptus.

Smaken har syrlig frukt, lett bitter karakter, noe ubalansert.

Varenummer: 1460706

Varetype: Rødvin

Produktutvalg: Basisutvalg

Butikkategori: Butikkategori 3

Passer til: Lyst kjøtt Lam og sau Svinekjøtt

Land/distrikt: Sør-Afrika, Breede River Valley, Robertson

Årgang: 2012

Råstoff: Cabernet Sauvignon 100%

Metode: Tradisjonell gjæringsprosess ved 28 C i ståltanker. 5 md. lagring.

Innhold: Alkohol 13,50% Sukker: 3,00 g/l Syre: 5,60 g/l

Lagringsgrad:Drikkeklar, ikke egnet for lagring

Produsent: Robertson Winery

Grossist: Einar A Engelstad AS

Denne saken ble første gang publisert 24/10 2013, og sist oppdatert 24/06 2017.

Les også