Test av pappvin vår 2013

Robertson Cabernet Sauvignon 2011

Middels fylde og middels syre. Grønn, søtlig og uelegant frukt.

Test: Rød pappvin 2013
Test: Rød pappvin 2013 Foto: Foto: Øivind Lie
Sist oppdatert

Varenummer: 9753106

Varetype: Rosévin

Produktutvalg: Bestillingsutvalg

Butikkategori: Uavhengig sortiment

Passer til: Apertiff Fisk Småvilt og fugl

Land/distrikt: Australia, South Eastern Austra

Årgang: 2011

Råstoff: Cabernet Sauvignon 100%

Innhold: Alkohol 13,00% Sukker: 5,00 g/l Syre: 5,80 g/l

Lagringsgrad:Drikkeklar, ikke egnet for lagring

Produsent: Altia Corp.

Grossist: Interbev AS

Denne saken ble første gang publisert 19/03 2013, og sist oppdatert 24/06 2017.

Les også