Test av pappvin vår 2013

Ricossa Barbera 2011

God fylde, middels syre. Rik, søtlig og ekstrahert frukt.

Test: Rød pappvin 2013
Test: Rød pappvin 2013 Foto: Foto: Øivind Lie
Sist oppdatert

Varenummer: 5776706

Varetype: Rødvin

Produktutvalg: Basisutvalg

Butikkategori: Butikkategori 3

Passer til: Storfe Småvilt og fugl Grønnsaker

Land/distrikt: Italia, Piemonte, Øvrige

Årgang: 2011

Råstoff: Barbera 100%

Innhold: Alkohol 13,50% Sukker: 3,80 g/l Syre: Ukjent

Lagringsgrad:Drikkeklar, ikke egnet for lagring

Produsent: MGM Mondo del Vino

Grossist: Einar A Engelstad AS

Denne saken ble første gang publisert 19/03 2013, og sist oppdatert 24/06 2017.

Les også