Test av pappvin vår 2013

Conte Ricci Barbera

God fylde, middels syre og rik ekstrahert frukt.

Test: Rød pappvin 2013
Test: Rød pappvin 2013 Foto: Foto: Øivind Lie
Sist oppdatert

Varenummer: 1546906

Varetype: Rødvin

Produktutvalg: Basisutvalg

Butikkategori: Butikkategori 3

Passer til: Lyst kjøtt Ost Svinekjøtt

Land/distrikt: Italia, Piemonte, Øvrige

Årgang: 2011

Råstoff: 100% Barbera

Metode: Tradisjonell gjæring i ståltanker ved 28 C, maserasjonstid: 6-7 dager.

Innhold: Alkohol 13,50% Sukker: 4,00 g/l Syre: 6,20 g/l

Lagringsgrad:Drikkeklar, ikke egnet for lagring

Produsent: Mondo del Vino

Grossist: Trans Nordic Selections AS

Denne saken ble første gang publisert 19/03 2013, og sist oppdatert 24/06 2017.

Les også