Test av hvitvin på papp

Dunavár Chardonnay 2008/2009

En frisk og slank vin, med smak av grønne epler.

Foto: FOTO: Øivind Lie
Sist oppdatert

Varenummer: 639206

Produktutvalg: BASISUTVALG

Passer til: Fisk Skalldyr Apertiff

Land/distrikt: Ungarn , Tajbor Dél-Dunántúl , Øvrige

Årgang: 2010

Råstoff: 100% Chardonnay

Produksjonsmetode: Temperaturkontrollert gjæring i ståltanker. 6 md. fatlagring + 2 md. flaskemodning.

Innhold: Alkohol 12,00% Sukker: 7,00 g/l Syre: 6,00 g/l

Lagringsgrad:Konsumferdig, bør ikke lagres

Produsent: Danubiana

Denne saken ble første gang publisert 26/06 2011, og sist oppdatert 23/06 2017.

Les også