Test av champagne

Pol Roger Brut

Middels fyldig med passe syre og ganske lang ettersmak.

Foto: Foto: Øivind Lie

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Varenummer: 621201

Varetype: Musserende vin

Produktutvalg: BASISUTVALG

Passer til: Fisk Lyst kjøtt Apertiff

Land/distrikt: Frankrike , Champagne , Øvrige

Råstoff: 1/3 Pinot Noir, 1/3 Pinot Meunier, 1/3 Chardonnay

Metode: Tradisjonell vinifikasjon. Annengangsgjæring på flaske. Min. 42 md. flaskelagring.

Innhold: Alkohol 12,50% Sukker: 11,20 g/l Syre: 5,50 g/l

Lagringsgrad:Konsumferdig, men kan fortsatt oppbevares

Produsent: Pol Roger

Grossist: Vinetum AS

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 329

Konklusjon

Rik gyllen på farve. Middels mousse. Svakt oksidert og tydelig mineralsk duft med innslag av epler og mineraler. Middels fyldig med moden og sødmefull frukt, passe syre og ganske lang ettersmak. En litt søtlig note i retning malt eller karamell forstyrrer helhetsinntrykket.

Vår karakter

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag