Test av champagne

Diebolt-Vallois Blanc de Blancs Brut

Middels fyldig, frisk syre og ganske lang ettersmak.

Foto: Foto: Øivind Lie

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Varenummer: 4004601

Varetype: Musserende vin

Produktutvalg: BASISUTVALG

Passer til: Fisk Skalldyr Apertiff

Land/distrikt: Frankrike , Champagne , Øvrige

Råstoff: 100% Chardonnay

Metode: Tradisjonell vinifikasjonsteknikk med bl.a. annengangsgjæring i flasken. Ikke fatlagret, 24 md. flaskemodning før salg.

Innhold: Alkohol 12,50% Sukker: 7,00 g/l Syre: 6,30 g/l

Lagringsgrad:Konsumferdig, men kan fortsatt oppbevares

Produsent: Diebolt-Vallois

Grossist: Nafstad AS

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 252,50

Konklusjon

Blek gyllen med grønnskjær. Middels mousse. Grønt eple og sitron i duften med svakt hint av gjærbakst og mineraler. Middels fyldig med kjølig frukt, frisk syre og ganske lang ettersmak.

Vår karakter

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag