UKENS DRINK:

Sex on the beach

Har du lyst, har du lov. Slurp i deg Sex on the beach.

SYNDIG: Drinken Sex on the beach.

SYNDIG: Drinken Sex on the beach. Foto: Foto: Crestock

Publisert Oppdatert

På en allmennquiz på baren Botsen i Oslo lød et av spørsmålene: En uteligger sitter på stranden og drikker. Navnet på det han drikker, mangler han. Hva drikker han?

Laget vårt tenkte så det knaket. Og så glapp det ut av meg: Sex on the beach! Jeg følte meg virkelig lur, nesten i Mensa klassen. Men svaret var langt mindre "koffert" enn min tankegang skulle tilsi: Rom...

Drinken Sex on the Beach føyer seg inn i den lange rekken over drinker med navn som får oss til å fnise. Som Slow Comfortable Screw Up Against the Wall, Angel's Tit, Between the sheets, Dirty Mother med flere.

Kjenner du til noen andre frekke drinknavn? Skriv og send inn i kommentarfeltet nedenfor, gjerne med litt om hvordan de smaker også.

Bluferdigheten er ujevnt fordelt, amerikanerne er kjent for å ha en god del av den. På enkelte amerikanske barer blir derfor drinken omdøpt til langt mer tekkelige "Fun on the Beach" og "Sand in your Shorts".

Oppskriften vi presenterer her er fra International Bartender Association og bør derfor kunne regnes som en offisiell versjon. Den er laget av vodka, pærebrennevin, appelsinjuice og tranebærjuice.

Oppskrift på Sex on the Beach

Kilder: iba-world.net , wikipedia.org

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning