Drinker til nyttår

Cocktails til festen

Velg noen drinker du ønsker å lage og sjekk at du har ingrediensene i hus. Da kan ikke kvelden bli kjedelig.

TIL NYTTÅR: Skal du ha aprty på nyttårsaften trenger du noen gode drinker.
TIL NYTTÅR: Skal du ha aprty på nyttårsaften trenger du noen gode drinker. Foto: Foto: Crestock
Sist oppdatert
GLASS: Det ser mye kulere ut dersom du har riktige glass til de ulike drinkene.
GLASS: Det ser mye kulere ut dersom du har riktige glass til de ulike drinkene. Foto: Foto: Colourbox

The Hemingway bar på Ritz, Paris, er kåret til verdens beste bar av Forbes Magazine. Her er kan du nyte drinker som Colin Field står bak. Han har drevet baren siden 1994 og ble også kåret til verdens beste bartender i 2001.

En av hans favoritter er Cider Ritz som består av eplejuice og champagne. Han foreslår denne som en drink som kan passe til ettermiddag eller som en tidlig kvelds-cocktail.

Du kan bruke denne oppskriften her, og bytte ut appelsinjuicen med eplejuice.

Velg dine egne favoritter

Vi foreslår også noen gode drinker du kan imponere gjestene dine med. Det trenger ikke være så avansert, det viktigste er at du har alle ingrediensene i hus før du setter i gang.

Husk at du kan bytte ut champagne med musserende dersom du synes det blir litt ekstragavant å sprette champagneflaskene for å mikse en drink.

Et godt råd er også å sette sammen et lite barkart som du kan ha i bakhodet, slik at det ikke krever all verdens av ulike spritsorter og ingredienser. Sett sammen et par stykker som inneholder noe av det samme, så gjør det jobben lettere.

Her er drinkene du skal lage dersom du skal ha party på nyttårsaften.

Få med deg alt! Følg Sjuve på Facebook (Vi har runda 2800!)

Vil du ha gode oppskrifter i innboksen din hver fredag? Klikk her

Les også:

Her er kokeboka du skal gi bort

Dette er den beste konfekten

Snickerskake: Bedre enn snickers...

Slik lager du perfekt ribbe

Her kan du søke blant 4000 oppskrifter!

Denne saken ble første gang publisert 29/12 2009, og sist oppdatert 26/06 2017.

Les også