PAPPVIN TEST VÅR 2012

Robertson Cabernet Sauvignon 2011

Middels fylde og fin, saftig frukt.

Foto: FOTO: Øivind Lie
Sist oppdatert

Varenummer: 1460706

Varetype: Rødvin

Produktutvalg: BASISUTVALG

Farge: Dyp blårød.

Lukt: Preg av mørke bær, krydder og litt vanilje.

Smak: Bløt og moden frukt, lett tørr og varm ettersmak.

Passer til: Lyst kjøtt Lam og sau Svinekjøtt

Land/distrikt: Sør-Afrika , Breede River Valley , Robertson

Årgang: 2011

Råstoff: 100% Cabernet Sauvignon

Metode: Tradisjonell gjæringsprosess ved 28 C i ståltanker. 5 md. lagring.

Innhold: Alkohol 13,50% Sukker: 3,00 g/l Syre: 5,60 g/l

Lagringsgrad:Konsumferdig, bør ikke lagres

Produsent: Robertson Winery

Grossist: Einar A Engelstad AS

Denne saken ble første gang publisert 21/03 2012, og sist oppdatert 24/06 2017.

Les også