Bergenserinnen Katharina Mowinckel lager gode viner i Bergerac like øst for Bordeaux.

NORSK: Ukens vin er laget av Katharina Mowinckel. © Foto: Arnie Stalheim

Denne vinen er god å drikke nå, men tåler også å lagres 3-4 år. Det er en skikkelig kjøttvin, og du kan drikke den til både okse, lam og vilt. Vinen har også en uttalt fruktsødme, som gjør at den også takler de sterke smakene fra grillet kjøtt.

Rødfiolett på farve. Dufter av mørke bær og plommer med hint av bark og lakris. God fylde med fin, sødmefull frukt og god syre. Ikke verst lang ettersmak med tydelige, men fine tanniner.

Varenummer: 42641

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 108

Vår karakter

83 / 100

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!