Lyst på en kopp kaffe til 11.500 kroner kiloen? Dersom du kunne tenke deg å drikke eller kjøpe riktig eksklusiv, førsteklasses kaffe er den nyåpnede kaffebaren Casan Coffee & Tea i København stedet for deg å oppsøke. For her snakker vi virkelig eksklusivitet. Den dyreste kaffetypen som finnes i butikken koster svimlende 11.500 kroner kiloen. Da snakker vi riktignok verdens fineste og dyreste kaffebønner.

Kaffebaren, som ligger i Istedgade 3 i København, har også billigere kaffevarianter, så du behøver ikke bli ruinert av et besøk i den eksklusive kaffebaren. Her finnes rundt 60 ulike typer kaffe. Det selges også te i butikken.

- Vi har både vanlig, god kaffe, og så har vi noen kaffebønner som kun vokser noen få steder i verden. Noen av bønnene blir det kun produsert 10 kilo av i året. Derfor blir prisen presset så høyt opp, sier innehaver Tine Hansen til det danske nettstedet ibyen.dk.

Les mer om kaffebaren her>>

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!