Raskt og enkelt

Deilig kyllingwok

Har du lyst på noe godt til middag, er en god kyllingwok maten for deg. Kjapt og enkelt å lage.

Kyllingwok er enkelt, kjapt og godt!

Kyllingwok er enkelt, kjapt og godt! Foto: Foto: istock

Publisert Oppdatert
De asiatiske nudlene er best. De selges i alle asiatiske matbutikker.

De asiatiske nudlene er best. De selges i alle asiatiske matbutikker. Foto: Foto: istock

Klassisk wok med kylling og nudler

(3 porsjoner)

Ingredienser:

1 pk wokgrønnsaker eller tilsvarende mengde friske

200 g kyllingfilet i biter

45 g nudler

olje

Marinade:

2 stk pressede hvitløksbåter

2 ss sukker

2,50 ss soyasaus

0,50 stk hønsebuljongterning

2,50 ss vann

Fremgangsmåte:

1. Bland sammen alle ingrediensene til marinaden.

2. Mariner kyllingbitene i ca 10 min.Ta så opp kjøttet og la marinaden renne av. Ta vare på marinaden.

3. Brun kyllingen i olje på sterk varme i ca 3 min.

4. Wok grønnsakene som anvist på pakningen.

5. Tilsett kyllingen, hell over resten av marinaden, og varm opp.

6. Serveres med kokte nudler og godt brød.

Velbekomme!

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag