Dagens middag
Fylte pannekaker
Hvorfor ikke prøve pannekaker med fyll til middag? Smaker fortreffelig!
Fylte pannekaker
(4 porsjoner)
Ingredienser:
12 stk pannekaker
1 stk purre
2 ts smør eller olje
1 beger rømme eller kesam
300 g skinke
5 dl revet hvit ost
1 ts tørkede urter, f.eks. timian eller oregano
Fremgangsmåte:
1. Stek pannekaker på vanlig måte.
2. Finsnitt purre og surr den myk i litt smør eller olje.
3. Rør sammen rømme/kesam, skinke i terninger, halvparten av revet ost og all purren.
4. Legg fyllet på pannekaken og rull sammen.
5. Legg pannekakene i en smurt form, og varm dem midt i stekeovnen på 225 ºC i 5-6 min.
Dersom du ønsker å drysse litt revet ost over, ha dette over pannekakene når du setter dem i ovnen. Osten skal være smeltet og gyllen når du tar pannekakene ut av ovnen.
Servér med salat eller ertestuing
Velbekomme!
Denne saken ble første gang publisert 19/08 2008, og sist oppdatert 30/04 2017.