Test av champagne

Claude Cazals Blanc de Blancs Grand Cru

Ganske rik, passe syre og lang ettersmak.

Foto: Foto: Øivind Lie

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Varenummer: 4447701

Varetype: Musserende vin

Produktutvalg: BASISUTVALG

Passer til: Fisk Skalldyr Apertiff

Land/distrikt: Frankrike , Champagne , Øvrige

Råstoff: 100% Chardonnay

Metode: Druene presses pneumatisk, grunnvinen gjæret ved 18-20 C i temperaturkontrollerte ståltanker.

Innhold: Alkohol 12,00% Sukker: 2,00 g/l Syre: 7,80 g/l

Lagringsgrad:Konsumferdig, men kan fortsatt oppbevares

Produsent: Claude Cazals

Grossist: Moestue Grape Selections AS

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 289,90

Konklusjon

Gyllen på farve. Middels mousse. Lett oksidert duft av gule epler med innslag av gjærbakst og mineraler. Ganske rik og lett oksidert også på smak. Passe syre og lang ettersmak.

Vår karakter

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag