Raskt og enkelt
Asiatisk svinemørbrad
Denne middagsretten lager du på få minutter. Enkelt og greit.
Asiatisk svinemørbrad med dijonsennep
(4 porsjoner)
Ingredienser:
600 g svinemørbrad
1 stk finhakket løk
1 fd knust hvitløk
blomkål delt i buketter
2 stk stor gulrot, skåret diagonalt i skiver
4 stk vårløk, skåret diagonalt
1 ss revet frisk ingefær
evt. litt frisk koriander
1 dl kyllingbuljong
1 ss soyasaus
2 ss dijonsennep
Fremgangsmåte:
1. Skjær kjøttet i tynne skiver og brun dem i en varm panne med litt olje.
2. I en gryte brunes løk, hvitløk, blomkål og gulrøtter forsiktig under lokk i 2-3 minutter.
3. Tilsett vårløk og frisk ingefær, samt koriander hvis det benyttes.
4. La det hele småkoke i 2 minutter.
5. Tilsett kyllingbuljong , soya og smak til med sennep og salt.
Dersom du ønsker tilbehør til denne retten, kan du gjerne bruke nudler eller ris.
Velbekomme!
Denne saken ble første gang publisert 08/08 2008, og sist oppdatert 30/04 2017.