Raskt og enkelt

Asiatisk svinemørbrad

Denne middagsretten lager du på få minutter. Enkelt og greit.

Svinefilet er en deilig middagsrett.
Svinefilet er en deilig middagsrett. Foto: Foto: Matprat
Sist oppdatert
Bruk Dijonsennep til denne retten.
Bruk Dijonsennep til denne retten. Foto: Foto: istock

Asiatisk svinemørbrad med dijonsennep

(4 porsjoner)

Ingredienser:

600 g svinemørbrad

1 stk finhakket løk

1 fd knust hvitløk

blomkål delt i buketter

2 stk stor gulrot, skåret diagonalt i skiver

4 stk vårløk, skåret diagonalt

1 ss revet frisk ingefær

evt. litt frisk koriander

1 dl kyllingbuljong

1 ss soyasaus

2 ss dijonsennep

Fremgangsmåte:

1. Skjær kjøttet i tynne skiver og brun dem i en varm panne med litt olje.

2. I en gryte brunes løk, hvitløk, blomkål og gulrøtter forsiktig under lokk i 2-3 minutter.

3. Tilsett vårløk og frisk ingefær, samt koriander hvis det benyttes.

4. La det hele småkoke i 2 minutter.

5. Tilsett kyllingbuljong , soya og smak til med sennep og salt.

Dersom du ønsker tilbehør til denne retten, kan du gjerne bruke nudler eller ris.

Velbekomme!

Denne saken ble første gang publisert 08/08 2008, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også