Raskt og enkelt

Asiatisk svinemørbrad

Denne middagsretten lager du på få minutter. Enkelt og greit.

Svinefilet er en deilig middagsrett.

Svinefilet er en deilig middagsrett. Foto: Foto: Matprat

Publisert Oppdatert
Bruk Dijonsennep til denne retten.

Bruk Dijonsennep til denne retten. Foto: Foto: istock

Asiatisk svinemørbrad med dijonsennep

(4 porsjoner)

Ingredienser:

600 g svinemørbrad

1 stk finhakket løk

1 fd knust hvitløk

blomkål delt i buketter

2 stk stor gulrot, skåret diagonalt i skiver

4 stk vårløk, skåret diagonalt

1 ss revet frisk ingefær

evt. litt frisk koriander

1 dl kyllingbuljong

1 ss soyasaus

2 ss dijonsennep

Fremgangsmåte:

1. Skjær kjøttet i tynne skiver og brun dem i en varm panne med litt olje.

2. I en gryte brunes løk, hvitløk, blomkål og gulrøtter forsiktig under lokk i 2-3 minutter.

3. Tilsett vårløk og frisk ingefær, samt koriander hvis det benyttes.

4. La det hele småkoke i 2 minutter.

5. Tilsett kyllingbuljong , soya og smak til med sennep og salt.

Dersom du ønsker tilbehør til denne retten, kan du gjerne bruke nudler eller ris.

Velbekomme!

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag