Med tynne skiver er det lettere å få baconet sprøtt, og det blir virkelig dette. Utseendet er perfekt både før og etter steking. Tore Teigen mener smaken er helt topp, mens Frank Johansen mener det gjerne kunne vært litt mer røyksmak.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Fatland Ølen AS
Pris 106,00
Ingredienser Sideflesk av norsk svin, vann, salt, potetfiber, glukose, antioksidant E301, konserveringsmiddel E250, røykaroma.
Næringsinnhold Energi: 1456 kJ/348 kcal, Protein: 14 g, Karbohydrater: 1 g, Fett: 32 g.
Kilopris 106.0

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!