Om testen:

Testpanelet har bestått av Jan Ivar Nykvist og Joakim Bakken. Nykvist jobber for tiden med grillbok, pluss at han er leder for eget grilllag. Bakken er konsulent hos United Bakeries. Begge er restaurantkokker, har lang erfaring fra dagligvarehandelen. Kokkene har også forsynt seg grovt av førsteplassene i NM i grilling.

Her har vi tatt med alt som ikke er i tørr form. Strengt tatt er noen av disse produktene mer å regne som buljong i flytende form, selv om produsentene selv velger å kalle dete fond. Noen bruker også begge betegnelsene på pakken. De eneste produktene som etter vår mening kan kalles fond med god margin er produktene fra Le Fond og Jacobs.

Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!