Kort sagt:

+ Enkel å bruke


En grill helt ulik de vanlige kulegrillene, litt retrofølese med mange finurlige løsninger.

Les hele saken

Varmeevne: 3

Gir grillen nok varme og blir den levert på riktig måte? Kort sagt: Blir biffen stekt slik den skal.

Grillen ble ikke varm nok. Her prøvde vi alle innstillingene. Vi fikk ikke skikkelig trøkk på varmen. Her må man jobbe en del for å bli kjent med grillen.

Brukervennlighet: 4

Kan varmen reguleres, og er det mulig å etterfylle av kull på en grei måte mens du griller? Er det gode håndtak, og er rengjøring og tømming av aske enkelt?

Grillen er lett å rengjøre, og det er enkelt å legge inn kull via en egen luke i fronten. Det er mange smarte innstillinger som er enkle og greie å bruke.

Byggekvalitet: 3

Virker grillen robust, er det valgt skikkelige materialer, og hva slags overflatebehandling er brukt? Er det skikkelig kvalitet på håndtak, hengsler og de ulike ristene? Er grillen, og særlig understellet, godt skrudd? Står den stødig, og har grillen skikkelige hjul?

Grillen er i tynt metall som er lakkert, ikke emaljert. Mekanikken virket ikke helt prikkfritt når den ble prøvd litt. Ellers har den en skikkelig støpejernsrist og ordentlige håndtak.

Spesifikasjoner

Produsent Landmann
Pris 2 295,00
Størrelse på grillrist i cm 56x42
Vekt i kg. 31
Ekstrautstyr Dobbel plate i lokket

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!