Kort sagt:

+ Meget god varmeevne

+ Enkel å bruke

+ Solid og gjennomført kvalitet


Dette er en skikkelig kullgrill. Topp resultat på grillingen, og svært lite å trekke for på de andre kriteriene.

Les hele saken

Varmeevne: 6

Gir grillen nok varme og blir den levert på riktig måte? Kort sagt: Blir biffen stekt slik den skal.

Topp resultat på biffstekingen. Mer enn nok varme, og det hjelper godt med en skikkelig støpejernsrist som holder på varmen.

Brukervennlighet: 6

Kan varmen reguleres, og er det mulig å etterfylle av kull på en grei måte mens du griller? Er det gode håndtak, og er rengjøring og tømming av aske enkelt?

Grillen er veldig enkel å bruke. Grillristen kan settes i flere høyder for å regulere varmen og grillen kommer med to kullholdere. Du kan etterfylle kull uten å ta av grillristen og rengjøring og tømming er enkelt. Alt går i en skikkelig askeskål.

Byggekvalitet: 5

Virker grillen robust, er det valgt skikkelige materialer, og hva slags overflatebehandling er brukt? Er det skikkelig kvalitet på håndtak, hengsler og de ulike ristene? Er grillen, og særlig understellet, godt skrudd? Står den stødig, og har grillen skikkelige hjul?

Hele grillen virker solid og gjennomført. Skikkelige materialer, tung støpejernsrist og den står godt og stødig på understellet. Vi er kun litt bekymret for hengselet til lokket, men uansett kommer denne grillen med en omfattende garanti hvis noe skulle gå i stykker.

Spesifikasjoner

Produsent Napoleon
Pris 2 990,00
Størrelse på grillrist i cm Ø57
Vekt i kg. 23
Ekstrautstyr Røykerør

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!