Kort sagt:

+ Bra varmefordeling


- Dårlig stekeskorpe

Her er en grill der produsenten har tenkt nytt. Dette er en gass kulegrill med to sirkulære brennerere. Over disse sitter det skjold som kan tilpasses ulike stekemetoder. Det fungerer bra på langtidsteking, men vi slet mer med å få biffen skikkelig stekt.

Les hele saken

Varmeevne: 3

Gir grillen nok varme og blir den levert på riktig måte. Kort sagt om biffen blir riktig stekt.

Her er det dårlig stekeskorpe, kjøttet blir mer bakt enn stekt. Her holder vi heller en knapp på langtidssteking

Jevn varme: 5

Hvor godt klarer grillen å spre varmen slik at grillristen blir like varm over hele flaten.

Jevn, fin varmefordeling over hele risten.

Brukervennlighet: 4

Tenner grillen lett, har den gode, presise knapper. Er det enkelt å styre varmen. Viser termometeret riktig temperatur. Er den lett å rengjøre, og er den enkel å flytte.

Grillen er lett å tenne, og den har en bra brennerløsning som gir mage muligheter. Det er litt lite futt, men bra opplegg for direkte og indirekte varme. Det går greit å få stabil varme, men du må fyre mye for å komme opp i temperatur. Det er uvant med bord og betjening på samme side og det er litt lite bordplass. Du blir stående litt langt unna. Ellers bra håndtak med litt upresise, men ellers greie brytere. Veldig enkelt renhold. Det er lett å komme til, og fettet går via en stor trakt som leder fettet rett i koppen.

Byggekvalitet: 4

Virker grillen solid bygget. Er det god tykkelse på materialene. Er knapper og brytere faste uten slark, og er grillen generelt godt skrudd slik at den ikke blir raklete og ustødig.

Grillen virker enkel og solid, likevel litt raklete. Grei finish og fint med litt med treverk. Pluss for god støpejernsrist.

Spesifikasjoner

Produsent Outdoorchef
Pris 3 990,00
Antall brennere (unntatt sidebrenner) 2
Størrelse på grillrist i cm Ø54cm
Vekt i kg. 29
Ekstrautstyr
Se alle spesifikasjoner

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!