Kort sagt:

+ Meget god varmeevne

+ Bra varmefordeling


Her får du suverent resultat på biffen med en skikkelig god stekeskorpe, og grillen er meget bra på varmefordeling. Grillen har små yttermål, men god kapasietet. Her kan du bruke hele risten.

Les hele saken

Varmeevne: 6

Gir grillen nok varme og blir den levert på riktig måte. Kort sagt om biffen blir riktig stekt.

Skikkelig stekeskorpe med god karamellisering og passe varmeinntrengning.

Jevn varme: 5

Hvor godt klarer grillen å spre varmen slik at grillristen blir like varm over hele flaten.

Jevn steking over hele flaten, kun en liten variasjon.

Brukervennlighet: 5

Tenner grillen lett, har den gode, presise knapper. Er det enkelt å styre varmen. Viser termometeret riktig temperatur. Er den lett å rengjøre, og er den enkel å flytte.

Lett å tenne og grillen har god varmekontroll. Det kan være litt vanskeligere med indirekte grilling. Grillen har gode sidebord, og den er lett å flytte på. Det er en enkel konstruksjon på selve grilldelen som er svært enkel å rengjøre.

Byggekvalitet: 6

Virker grillen solid bygget. Er det god tykkelse på materialene. Er knapper og brytere faste uten slark, og er grillen generelt godt skrudd slik at den ikke blir raklete og ustødig.

Her er materialvalget i selve grilldelen skikkelig. Her er det få og støpte deler. Ellers er alle delene solide, og alt er skikkelig skrudd sammen.

Spesifikasjoner

Produsent Weber
Pris 3 995,00
Antall brennere (unntatt sidebrenner) 2
Størrelse på grillrist i cm 65x46
Vekt i kg. 37.6
Ekstrautstyr
Se alle spesifikasjoner

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!