Kort sagt:

+ Bra varmeevne

+ Jevn varme


- Litt raklete

En bra grill på de viktige kriteriene. Biffen ble bra og greit resultat på pølsetesten. Det eneste som mangler er en litt mer gjennomført byggekvalitet.

Les hele saken

Varmeevne: 4

Gir grillen nok varme og blir den levert på riktig måte. Kort sagt om biffen blir riktig stekt.

Biffen har god stekeskorpe og varmen trenger greit inn i kjøttet.

Jevn varme: 4

Hvor godt klarer grillen å spre varmen slik at grillristen blir like varm over hele flaten.

God varme i senter og bakover, litt snaut i front.

Brukervennlighet: 4

Tenner grillen lett, har den gode, presise knapper. Er det enkelt å styre varmen. Viser termometeret riktig temperatur. Er den lett å rengjøre, og er den enkel å flytte.

Grillen er lett å tenne og grillen gir jevn og fin temperatur. Det går greit å få varmen opp og ned. Vi trekker for upresise knapper. God grillflate og greit brett på toppen, med ok lagringsplass under. Grillen er veldig grei å rengjøre, men alt for liten oppsamlingskopp til fettet. Her snakker vi fingerbøl.

Byggekvalitet: 2

Virker grillen solid bygget. Er det god tykkelse på materialene. Er knapper og brytere faste uten slark, og er grillen generelt godt skrudd slik at den ikke blir raklete og ustødig.

Alt henger litt dårlig sammen. Raklete sidebord og ellers preg av enkle løsninger. Skarpe og dårlige hengekroker som er lette å ripe seg opp på.

Spesifikasjoner

Produsent Invite
Pris 2 499,00
Antall brennere (unntatt sidebrenner) 3
Størrelse på grillrist i cm 60x41
Vekt i kg. 37
Ekstrautstyr Sidebrenner
Se alle spesifikasjoner

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!