Kort sagt:

+


- Dårlig varmeevne

- Dårlig varmefordeling

-

Denne grillen leverer dårlig på de viktigste kriteriene: Varmeevne og hvor jevnt den fordeler varmen. Ellers en ok grill.

Les hele saken

Varmeevne: 2

Gir grillen nok varme og blir den levert på riktig måte. Kort sagt om biffen blir riktig stekt.

Her er det ikke stekeskorpe og lite varmeinntrengning. Kjøttet er bakt enn grillet.

Jevn varme: 1

Hvor godt klarer grillen å spre varmen slik at grillristen blir like varm over hele flaten.

Pølsa i midten ble svidd, mens de på kantene ble lite stekt.

Brukervennlighet: 3

Tenner grillen lett, har den gode, presise knapper. Er det enkelt å styre varmen. Viser termometeret riktig temperatur. Er den lett å rengjøre, og er den enkel å flytte.

Grillen har stort volum og det er mye varme som forsvinner ut. Da må det fyres hardt for å få akseptabel varme. Plasseringen av elementene og fordelingen av plate/rist er vi heller ikke helt fornøyd med. Grillen har stor bunnplate til for å fange opp fett. Litt kronglete rengjøring med en del kroker og kriker. Ellers har den grei hylle og greie knapper. Litt mange skarpe kanter , men god plass under grillen.

Byggekvalitet: 4

Virker grillen solid bygget. Er det god tykkelse på materialene. Er knapper og brytere faste uten slark, og er grillen generelt godt skrudd slik at den ikke blir raklete og ustødig.

Grillen har støpt rist som er helt grei. Ellers er det mye tynne plater som ikke gir den helt solide følelsen, men vi gir pluss for materialvalget på sidebordene.

Spesifikasjoner

Produsent Sunwind
Pris 3 890,00
Antall brennere (unntatt sidebrenner) 3
Størrelse på grillrist i cm 61x48
Vekt i kg. 55
Ekstrautstyr sidebrenner
Se alle spesifikasjoner

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!