Kort sagt:

+ Meget bra resultat på biffstekingen


- Enkel å ta med seg

Denne gjør seg nok bedre i parken enn på  terrassen. En liten og portabel grill som egentlig stiller i en egen kategori.

Les hele saken

Varmeevne: 5

Gir grillen nok varme og blir den levert på riktig måte. Kort sagt om biffen blir riktig stekt.

Her ble det bra stekeskorpe og bra varmeinntrengning. Meget bra resultat på den ferdige biffen.

Jevn varme: 3

Hvor godt klarer grillen å spre varmen slik at grillristen blir like varm over hele flaten.

Bra sentervarme på risten, men lite varme på kantene. Ellers var det ok varme mellom elementene.

Brukervennlighet: 3

Tenner grillen lett, har den gode, presise knapper. Er det enkelt å styre varmen. Viser termometeret riktig temperatur. Er den lett å rengjøre, og er den enkel å flytte.

Det er vanskelig å styre varmen. Grillen har lite volum, og brenneren sitter nær risten. Varmen går fort opp, men også fort ned igjen. Den er vanskelig å holde stabil. Som parkgrill er denne suveren. Denne slår du enkelt sammen til trillekoffertstørrelse og ruller med deg. Det går på bekostning av hvilehylle og andre smarte ting som du finner på de større grillene. Alt er smått. Ellers har den presise brytere, den er lett å tenne, og grei å rengjøre.

Byggekvalitet: 4

Virker grillen solid bygget. Er det god tykkelse på materialene. Er knapper og brytere faste uten slark, og er grillen generelt godt skrudd slik at den ikke blir raklete og ustødig.

Grillen har bra støpejernsrist og god tenner. Ellers er materialvalget styrt av denne skal være lett og portabel. Tynt topplokk, vi er spent på om lakken holder.

Spesifikasjoner

Produsent TravelQ
Pris 2 990,00
Antall brennere (unntatt sidebrenner) 2
Størrelse på grillrist i cm 1840 cm2
Vekt i kg. 18
Ekstrautstyr 2 sidebrennere
Se alle spesifikasjoner

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!