Kort sagt:

+ Smart med egen IR-brenner og annet bra ekstrautstyr

+


- Dårlig varmeevne

- Dårlig varmespredning

En stor grill med mye stilig ekstrautstyr. Vi trekker en god del når det gjelder selve grillingen.

Les hele saken

Varmeevne: 2

Gir grillen nok varme og blir den levert på riktig måte. Kort sagt om biffen blir riktig stekt.

Uten IR-elementet blir kjøttet blir mer bakt enn stekt. Ingen skikklelig stekeskorpe og kjøttet slipper dårlig fra risten.

Jevn varme: 2

Hvor godt klarer grillen å spre varmen slik at grillristen blir like varm over hele flaten.

De innerste pølsene blir mye stekt, varmen avtar mot fronten. Bra rett over IR-området.

Brukervennlighet: 4

Tenner grillen lett, har den gode, presise knapper. Er det enkelt å styre varmen. Viser termometeret riktig temperatur. Er den lett å rengjøre, og er den enkel å flytte.

Grei å tenne opp og den er lett å jobbe med, stort pluss med eget IR-element når du skal lage stekeskorpe. Gode brytere. Bra med lukket panne slik at fettet ikke renner ned i grillen. Selve grillristen er litt liten og det er litt trangt på hvilehylla. Virker grei å rengjøre.

Byggekvalitet: 4

Virker grillen solid bygget. Er det god tykkelse på materialene. Er knapper og brytere faste uten slark, og er grillen generelt godt skrudd slik at den ikke blir raklete og ustødig.

Kvaliteten virker grei, men litt raklete. Flott med elektrisk grillspyd, men skulle gjerne hatt litt lengre ledning. Dårlig termometer.

Spesifikasjoner

Produsent Landmann
Pris 7 995,00
Antall brennere (unntatt sidebrenner) 5
Størrelse på grillrist i cm 78x49
Vekt i kg. 88
Ekstrautstyr Inkluderer grillspyd med motor og egen IR brenner bare til grillspydet. Grillrister og vendbar stekeplate i støpejern for optimal varme. IR bunnbrenner. Grillen er 95 % forhåndsmontert,Trekk til grillen er også inkludert. Sidebrenner
Se alle spesifikasjoner

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!